Greet mijn buurvrouw is echt wel een heel knappe vrouw maar wel een beetje verlegen, op een dag vroeg ze aan mij of ik haar niet kon komen helpen met een kast in één te steken want haar man was op zakenreis. We begonnen eraan en het werk viel nog redelijk mee, na een half uurke waren we al klaar. Ze vroeg me hoe ze mij kon bedanken ervoor en zei dat was een vriendendienst. Opeens vroeg Greet wat vind je ervan dat ik je bedankt in natura, wow dat had ik niet verwacht van haar, we begonnen elkaar te kussen en te strelen, mijn lul was lekker hard geworden en nam hem in haar mondje en masseerde mijn ballen, toen was het mijn beurt.

Ik likte aan haar tieten en ging zo naar haar kutje en dat was al goed nat heb haar lekker lang gebeft en toen heb ik haar lekker langs achter int kutje geneukt, ze kreunde lekker en tijdens het neuken zei ik; ga je kutje lekker volspuiten met mijn sperma, toen stopte ze even en zei liever niet in mijn kutje want ik ben gestopt met de pil omdat ik in verwachting wil geraken van mijn man, ok waar wil je dan dat ik in klaarkom, in uw mondje dan misschien zei ik. Greet antwoordde, wil je in mijn kontje spuiten of doe je dat niet. Ik zei tegen haar dat ik dat wel leuk vind in het kontje klaarkomen, zo gezegd zo gedaan, ik heb dan wel eerst haar kontje gelikt en met mijn vinger in haar nat poesje gestoken en vervolgens in haar kontje, toen haar kontje lekker nat was stak ik mijn lul erin begon haar zachtjes te neuken.

Greet zei doe maar een beetje harder en ik ging lekker door. Ik zag dat ze aan het genieten was en ben lekker in haar kontje klaargekomen, mijn sperma liep er uit met de gekende geluidjes, ze was er ook niet vies van om een dat te doen, dat was de 1ste keer dat een vrouw mij nog pijpte na het klaarkomen, we hebben er allebei van genoten en nadien nog lekker gedoucht. Ik vroeg aan haar of ze vaak anale sex heeft en zei ja maar niet met mijn man, ik heb een buttplug en die gebruik ik wel regelmatig. We hebben nu regelmatig sex met elkaar en kan genieten van anale sex, hebben ook al sex gehad maar dan bij mijn thuis terwijl haar man er was. Ondertussen is ze zwanger van hem en heb ik haar poesje ook al kunnen volspuiten, we vinden het alle 2 leuk dat we sexmaatjes zijn en nu hopen dat haar man er niet achter komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *