Via marktplaats kwam ik in contact met een verkoopster An, na wat zakelijk contact maakte ik een dubbelzinnige opmerking en ze hapte…en hoe! Ze was 71 zei ze en had al 12 jaar geen sex meer gehad. Vroeger had ze wel een minnaar maar die was helaas overleden en haar man was al jaren ziekelijk en impotent. We gingen verder op de app en de geile fotos vlogen over en weer…hmmm

Ze was aardig kinky merkte ik en we spraken af bij mij… Ze was erg nerveus tot we naakt op bed lagen en ik mijn dikke eikel tegen haar kaal kutje duwde…ze was erg strak ondanks dat ze 1 kind had gekregen. Ik duwde zachtjes maar kwam niet in haar kut…ik besloot maar met mijn dikke eikel over haar clitje te gaan wrijven zodat ze wat natter werd…dat werkte want even later kwam ze klaar terwijl ik haar nog niet eens geneukt had. Haar geil kutsap droop uit haar kut en nu duwde ik mijn dikke eikel wederom tegen haar kletsnatte kut. Maar ik kwam er nog niet in…pfff.

Ik was intussen zo geil dat ik haar ging neuken, goedschiks of kwaadschiks… Ik duwde nu echt hard tegen haar kut en bewoog alle kanten op en yes, eindelijk gleed ik in haar kut. Haar ogen tolden rond en ik voelde hoe ze ontspande terwijl ik haar zachtjes neukte…. Harder, dieper kreunde ze….ik verhoogde het tempo en stoot harder en dieper…
Ik duwde haar knieen tegen haar schouders zodat haar kut nog beter bereikbaar werd en ik stootte zo hard en diep als ik kon, mijn kale ballen kletsen tegen haar billen…ik voelde hoe ze met een hand mijn ballen masseerde…geil hoor.

Terwijl ik aangaf bijna klaar te komen keek ze me indringend aan… toen ik haar kut volspoot kneep ze even gemeen in mijn ballen…wow. Ze schopte de high heels uit die ze voor me droeg en ik gaf haar een flinke tik op haar billen….een beetje respect voor de high heels aub. Ze keek me schuldig aan en trok ze weer aan…met haar hand begon ze mijn lul weer stijf te maken en begon me zalig te pijpen… Inmiddels is ze mijn vaste sub/sexslet en onlangs is ze 72 geworden maar veel jongere dames kunnen nog veel leren van deze ouwe geile tang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *